De 10 beste Antivirus software voor de Mac

Ben je opzoek naar antivirus software voor jouw Mac? Maar je weet niet welke? Tegenwoordig is het erg belangrijk om goede antivirus software te hebben, juist ook voor Mac gebruikers! Sander Brugman onze Mac internet security specialist heeft 10 Antivirus software pakketten getest en beoordeeld:

anti-virus shield with virus cartoon

Maar liefst 2 van de 5 mensen komt in aanraking met een virus of identiteitsfraude, AntivirusTop10 is er om jou een goed en duidelijk overzicht te geven welke software het meest geschikt is voor jouw computer.

1 Wat is de beste Antivirus Software?

Er is heel veel software op de markt en iedere software specialiseert zich op verschillende punten, iedere klant heeft andere behoeftes. Dus het is moeilijk te zeggen welke software voor jou het beste is. Daarom hebben wij de antivirus enquête gemaakt, beantwoord hier onze vragen vervolgens krijg je direct gratis advies op maat welke software het meeste geschikt is voor jou. Wij adviseren altijd om software te gebruiken dat niet alleen virussen kan verwijderen maar ook malware, adware en ransomware kan aanpakken. Veel software kan bijvoorbeeld alleen virussen of malware/adware verwijderen of alleen ransomware. Hierdoor heb je verschillende software nodig, wat uiteindelijk erg duur kan worden. Software als TotalAV biedt een alles in 1 oplossing aan, hier gaat onze voorkeur naar uit.

2 Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van antivirus software?

Alle eigenschappen als malware, adware, ransomware, antivirus zijn belangrijk om je mac uit handen te laten van cyber criminelen. Daarnaast is het belangrijk dat de software real-time virus kan scannen, firewall aanbied, adware veiligheid, safe-browsing/veilig browsen aanbied. Klik hier voor onze vergelijkingstool, om precies de verschillen te zien tussen de verschillende software.

3 Beschermt het mij ook tegen identiteitsfraude?

Dit is een van de populairste vragen van afgelopen maanden, omdat identiteitsfraude de snelste groeiende fraude is op het internet. Maar liefst 2 van de 5 mensen komt hiermee in aanraking. Antivirus software beschermt je over het algemeen tegen cyber attacks, maar het kan niet monitoren of jouw indentiteit ergens anders word gebruikt. Sommige software providers hebben samenwerkingen met privacy bedrijven om je indentiteit te beveiligen en te monitoren. Daarom komt TotalAV zo goed uit de ranking, deze bieden een volledige identity protection voor premium klanten.

Voor verdere informatie verwijzen we u naar de website www.antivirustop10.nl ( let op dit is uit veiligheid geen automatische url ).