Bereikbaarheid station Apeldoorn centrum

Hoe komt mijn vrouw ( buitengebied) naar station in Apeldoorn?

In onze gratis huis aan huis bladen wordt vermeld dat, er wijzigingen gaan optreden voor het autoverkeer in de binnenstad.

Maar geen rekening is daar weer mee rekening gehouden met diegenen die partner en/of familieleden of invaliden moeten brengen naar de voorzijde van het station. Immers aan de achterzijde van station Apeldoorn is geen lift. En de achterzijde is ook nog eens slecht verlicht ’s nachts, zodat mensen er zich erg onzeker voelen. Tevens zijn daar geen kort ( afhaal) parkeren mogelijkheden. Openbaar vervoer willen wij met zijn allen bevorderen, maar dan moet men het niet nog moeilijker maken dan bij de huidige situatie, want die is al niet optimaal.


Op het kapstok artikel: De bereikbaarheid vergroten voor de binnenstad? En de binnenstad aantrekkelijker maken voor wikkelend publiek. Opmerking:

Ik denk dat eerst eens de parkeertarieven dan omlaag moeten of zoals in Scheveningen men tot 1 uur in de ochtend geen parkeer geld wordt geheven.

B.V.: Als ik als vrijwilliger elke week voor 1 ochtend parkeren in de binnenstad €10,50 elke keer moet aftikken gaat bij mij het plezier er snel af.

Een richtingsverkeer in de volgende straten vanaf 15 april 2019.

Deel van de Kalverstraat, Deel van het Stationsplein, eenrichtingsverkeer voor Molenstraat Centrum, en tussen de Stationsstraat en de Ambacht straat.