IS MET HET AFSCHEID VAN PRESENTATRICE EVA JINEK DE UITTOCHT VAN DE TOP BIJ DE PUBLIEKE OMROEP BEGONNEN?…DOOR 8 JAREN GEKORT OP BUDGET EN GEDRAM VAN EEN AANTAL POLITIEKE PARTIJEN MET NAME DE PVV EN FORUM; HUN STOKPAARDJE: AFNEMEN VAN HET DERDE NET, EN NU KORTEN OP DE RECLAMES voor 20:00 uur?…..d.w.z. opnieuw een inkomsten derving van 800 miljoen voor de Publieke Omroep!

MENSEN, laat u niets wijs maken dat dit uit ideele grondslag van de betreffende politieke partij is: HET GAAT ALLEMAAL OM GELD; HET IS NIET UIT IDEALISME DAT DE NPO KLEINER MOET LINKSOM OF RECHTSOM HET ZAL EN MOET GEBEUREN…!; DE KIJKERS EN DE RECLAME GELDEN MOETEN NAAR DE COMMERCIELE TV STATIONS! ( ik vraag me dan ook af wie of wat voor een druk iemand uitoefent ( uit z.g. idieele motieven) of tafel money die kromme gedachten veroorzaakt.

Er wordt dan verwezzen naar het BBC concept, maar dan kijken ze naar 20-30 jaar terug; de huidige BBC is allang niet meer de BBC van vroeger met hun 4 netten en een tiental ITV kanalen. De huidige BBc is een farce, die mooie ( dure) documentaires worden al lang niet meer door de BBC meer gemaakt; zij gooien herhalingen over de brug met hun series die ik elke week opnieuw moet zien die oude detective series!

ZIJ DIE DAT BESLISSEN KIJKEN DENK IK DAN: NOOIT BUITENLANDSE TV, DAT DE NATIONALE OMROEP IN BELGIE AL BESTAAT UIT 4 ZENDERS, DUITSLAND AL EEN HEEL PAKKET HEEFT EN IN TJECHIE met 5 nationale zenders; t.w. CZ1 en CZ2 en als 3e CZ24 met 24 uur nieuws, dan CZ ART over kunst in ’t algemeen en CZ SPORT; een sportzender met reclames, DIE IN ’T GEHEEL NIET STOREND ZIJN OF KINDEREN ZOUDEN BEINVLOEDEN ( hoezo welk een gedachte, IN EEN LAND met 10 MILJOEN INWONERS; TV Belgie met 3 vlaamse zenders en 2 waalse zenders;……..IN DE REST VAN EUROPA KAN HET DUS WEL; HIER DOOR CONTINUE RECHTSE POLITIEKE DRUK DUS NIET!!! ( 3 NATIONALE ZENDERS bij bijna 18 miljoen mensen; dat kan dus kennelijk niet!!!)


DE STOERE JONGENS VAN DE NPO; DIE ELK JAAR MAAR WEER PRESTEREN OM MOOIE PROGRAMMA’S EN DOCUMENTAIRES TE MAKEN!…VERGEET NIET HEREN EN DAMES VAN HET KABINET DAT DIT DUS DE ENIGE ‘ONAFHANKELIJKE’ TV IS BIJ ONS IN NEDERLAND …………………………………………………..

Geef een reactie