web analytics
You are here
Home > Uncategorized > VERENIGINGEN EN CLUBS hebben het moeilijk om aan de corona regels te voldoen!

VERENIGINGEN EN CLUBS hebben het moeilijk om aan de corona regels te voldoen!

De gemeente Apeldoorn maakt het hun niet gemakkelijk. Op de oude locaties konden de deze verenigingen nog corona-proef hun leden ontvangen. Op de huidige nieuwe locaties is dat niet meer veilig mogelijk.

Hoe houden we op deze nieuwe locaties de veilige afstand ?

De gemeente Apeldoorn heeft voor zowel de HCC computer vereniging, als mede voor de Vereniging Weer en Sterrenkunde twee belangrijke lokaties de huur per 1 september opgezegd te weten: De lokalen in DOC-Zuid voor de HCC – Apeldoorn ( 140 leden) alsmede De huur van de zaal Het Kristal voor de vereniging Het Triangulum Apeldoorn.

Nu is het in de huidige tijd zeer moeilijk om op de andere locaties aan de corona regels te voldoen.

De HCC– Apeldoorn moest daartoe uitwijken naar het Ravelijn in Apeldoorn_Noord een locatie waar dan is voor 140 leden parkeren en bereikbaarheid moeilijk is. (alwaar reeds een PCBS basisschool in zit). De vereniging Triangulum moest zelfs uitwijken naar de gemeente Eefde.

Een ambtenaar die over de locatie toewijzing bij de gemeente Apeldoorn gaat heeft daar geen rekening mee gehouden; terwijl de ruimten die waren geclaimd voor gemeente ambtenaren door thuiswerken nu in het geheel niet meer nodig is , zelfs overbodig! Staan deze lokaties nu leeg is mijn vraag ?

Top