De Achterhoekse Sterrenwacht, Achterhoek is geen Achterhoek, er zijn ZELFS 5 Sterrenwachten in deze regio:

FOTOGRAAF HANS LAMMERTINK
  1. ACHTERHOEKS PLANETARIUM IN TOLDIJK VANAF VRIJDAGAVOND 4 februari 2022 OM 20:00 -22:00

2 ) Sterrenwacht Phoenix: een VSB. voor publiek toegankelijk OBSERVATORIUM; ZATERDAGAVOND 20:00-22:00 UUR

Publiekssterrenwacht Phoenix in Lochem neemt je mee op reis door het zonnestelsel, langs alle planeten. Elke zaterdag is er een publieksavond met presentaties over de sterrenhemel en een uniek bezoekje aan het observatorium. In het projectieplanetarium bewonder je bij helder weer de fonkelende sterrenhemel door een telescoop. Er zijn op locatie twee telescopen; je kunt ook zelf een verrekijker meenemen.

Sterrenwacht Phoenix in Lochem leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 4,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.PHOENIX STERRENWACHT IN LOCHEM VANAF ZATERDAGAVOND 5 februari 2022 OM 20:00-22:00

CORENA BOREALIS UITKIJKPOST IN ZEVENAAR A.S. DONDERDAG 3 februari EN VRIJDAG 4 februari ENZ, DE DONDERDAG EN VRIJDAGAVONDEN VAN 19:30 TOT 23:00