Focus speelt in op het weer; door zijn speciale storm chase uitgave: de Focus Special thema: WEER

boek uitgave

Bindwijze: Hardcover € 27 95 Op voorraad:

Nu besteld, woensdag in huis Verkoop door antiquariaat onder de Linde 9,4

  • Bestellen en betalen via bol.com
  • Prijs inclusief verzendkosten, verstuurd door antiquariaat onder de Linde
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Wettelijke garantie via antiquariaat onder de Linde

Samenvatting

Het weer beïnvloedt ons allemaal, of het nu gaat om het opsteken van een paraplu of om een vliegtuig dat zijn koers aanpast om een storm te ontwijken. Niet alleen het weer van vandaag gaat ons aan: de uitdaging van klimaatverandering zal nu en in de toekomst grote impact hebben. FOCUS Weer beschrijft hoe je het weer kunt observeren en voorspellen en geeft uitleg over meteorologische technologie. Welke klimaatsoorten bestaan er, welke natuurverschijnselen komen waar voor, en waarom? Wat gebeurt er met onze planeet en welke klimaatveranderingen kunnen we in de (nabije) toekomst verwachten? Prachtige fotografie en uitgebreide omschrijvingen maken van FOCUS Weer een heldere gids.

Met Portfolio van Stormjager Peter Gude

MET STORMJAGER PETER GUDE

FOCUS Weer beschrijft hoe je het weer kunt observeren en voorspellen en geeft uitleg over meteorologische technologie. Welke klimaatsoorten bestaan er, welke natuurverschijnselen komen waar voor, en waarom? Wat gebeurt er met onze planeet en welke klimaatveranderingen kunnen we in de (nabije) toekomst verwachten?

Wetenschap in Beeld Focus (05-2012 Focus: Zo werkt het weer)

0 out of 5 ( Er zijn nog geen beoordelingen. )

€ 6,95

In deze editie

Wetenschap in Beeld special Focus op het klimaat

Deze vijfde uitgave van de serie luxe specials van Wetenschap in Beeld gaat over ‘Zo werkt het weer’. Deze aflevering gaat in op de nieuwste baanbrekende ontdekkingen van meteorologen en de uitdagingen waar wetenschappers en ingenieurs vandaag de dag voor staan.
Ontdek meer over klimaatveranderingen, de werking van het weer wereldwijd, de extreme weerkrachten, weersvoorspellingen en nog veel meer. Omvangrijke informatie in korte, pakkende artikelen met verhelderende illustraties en foto’s.
Lees alles over klimaatveranderingen en de gevolgen voor ons dagelijkse leven!