Rusland is Oekraïne binnengevallen / Passent is de volgende tekst:

I Still Cry

Ilse DeLange

I’m making flowers out of paper
While darkness takes the afternoon

I know that they won’t last forever
But real ones fade away to soonI still cry sometimes when I remember you
I still cry sometimes when I hear your name
I said goodbye and I know you’re alright now
But when the leaves start falling down I still cryIt’s just that I recall September
It’s just that I still hear your song
It’s just I can’t seem to remember
Forever more those days are goneI still cry sometimes when I remember you
I still cry sometimes when I hear your name
I said goodbye and I know you’re alright now
But when the leaves start falling down I still cryI still cry sometimes when I remember you
I still cry sometimes when I hear your name
I said goodbye and I know you’re alright now
But when the leaves start falling down I still cry
But when the leaves start falling down I still cry


Rusland is Oekraïne binnengevallen in de nacht van woensdag op donderdag. President Vladimir Poetin noemt het een “speciale militaire operatie” om Oekraïne te “demilitariseren en denazificeren”. De Oekraïense strijdkrachten spreken over een invasie. In verschillende Oekraïense steden worden explosies gehoord.

Precies op het moment dat de VN-Veiligheidsraad in een spoedzitting bijeenkwam, zei Poetin op de staatstelevisie dat de actie een reactie is op “dreigementen” vanuit Oekraïne. De Russische aanval op Oekraïens grondgebied is het begin van de eerste oorlog in Europa sinds de Joegoslavië-oorlog in de jaren negentig.

Het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken heeft honderden doden geteld, meldt CNN. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky kondigde donderdagochtend vroeg in een toespraak aan zijn volk de staat van beleg aan. Dat houdt in dat het leger meer te zeggen krijgt en de vrijheden van burgers worden beperkt. De president adviseert inwoners van zijn land zoveel mogelijk thuis te blijven. Volg dit onderwerp VolgenOntvang meldingen bij nieuws over de Oekraïneoorlog