Luftballons-ster Nena zingt over overleden kindje (BRON DenD)

Nena
NENA DE DUITSE SLAGER FESTIVAL ZANGERES IS 60 JAAR GEWORDEN EN DEELT HAAR VERDRIET

In een rubriek van het AD ‘Hoe is het nu toch met’, werd afgelopen week aandacht besteed aan de 60-jarige zangeres Nena, onder andere bekend van 99 Luftballons. Nena woont nu in Hamburg en is moeder van vier kinderen. Onder hand is Nena zelfs oma van drie kleinkinderen. Ook is ze jurylid bij de Duitse Voice en zingt ze nog altijd. Over haar overleden kindje durfde ze nooit te praten, tot voor kort.

Oudste zoontje overlijdt na elf maanden

Met haar eerste partner krijgt Nena een tweeling. Nena krijgt wederom twee kinderen met haar huidige partner. Haar oudste zoontje komt in 1988 te overlijden als hij elf maanden oud is. Hij overlijdt aan de gevolgen van zuurstoftekort. ,,Ik probeerde een lied over hem te schrijven, maar verdriet blokkeerde me”, vertelde Nena aan BZ-Berlin.

Bruder

Pas jaren later kan Nena erover praten. ,,25 jaar later, toen mijn twee dochters en twee zonen naar Christopher begonnen te vragen, kon ik het lied Bruder schrijven”, vervolgt de zangeres.

Delen

In een rubriek van het AD ‘Hoe is het nu toch met’, werd afgelopen week aandacht besteed aan de 60-jarige zangeres Nena, onder andere bekend van 99 Luftballons. Nena woont nu in Hamburg en is moeder van vier kinderen. Onder hand is Nena zelfs oma van drie kleinkinderen. Ook is ze jurylid bij de Duitse Voice en zingt ze nog altijd. Over haar overleden kindje durfde ze nooit te praten, tot voor kort.

Meer DenD

Tekst gaat verder onder advertentie https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ad