ADVERTENTIES DOEN ZIJ, WAT ZE BELOVEN? MOLENAAR GOOIT U BAD ERUIT EN VERISURE WIL GEEN PRIJSOPGAVE DOEN PER TELEFOON EN STUURT DUS EEN VERKOPER THUIS!………….

MOLENAAR EN VERISURE NIET DUS!

CAMERA BEVEILIGING MET EEN VERSNELDE SNELLE POLITIE VERBINDING; ONZIN , WAT ZIJN DE KOSTEN ???????????

De Molenaar showroom bij u thuis

UIT EIGEN ONDERVINDING:

MIJN MOEDER GLEED UIT IN DE DOUCHE EN BRAK HAAR HEUP. EEN VEILIGE BADKAMER OM HET BAD ALTIJD TE VERVANGEN DOOR EEN DOUCHE EN DAN NOG ZONDER VEILIGHEID GREPEN IS ONZIN!

BAD KAN SIMPEL VEILIGER GEMAAKT DOOR HET AANBRENGEN/ C.Q./ KOPEN VAN EEN BADBRUG! (ZIE FOTO)

BAD BEUGEL VOORZIET SNEL IN HULP!

Molenaar brengt de showroom bij u thuis! Onze thuisadviezen gaan gewoon door. De adviseurs van Molenaar nemen de coronamaatregelen strikt in acht. Ze voorzien u op een veilige manier van een persoonlijk en vrijblijvend advies. De adviseur laat u alle mogelijkheden zien en gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. Ook ontvangt u direct een scherpe prijs. Zo bieden we u, óók nu, de service die u van Molenaar mag verwachten. En dat in uw eigen woonkamer!

Een veilige Molenaar douche snel en vakkundig geplaatst

Ook comfortabel en veilig willen douchen? Molenaar heeft bewezen dat dit voor elk budget haalbaar is met een gegarandeerde kwaliteit en meestal binnen 1 dag! Of u nu kiest voor het instapmodel, één van onze luxere douches of juist een uitgebreide badkameraanpassing, ons vakmanschap krijgt u er in alle gevallen bij. Welke oplossing past bij u?

Natuurlijk wil je naast een mooie badkamer ook een zo veilig mogelijke badkamer voor je kinderen. Overal loert groot en klein gevaar, dus ook in de badkamer. Om ongelukken tot het minimale te beperken, geven wij een aantal tips om de badkamer zo veilig en kindvriendelijk mogelijk te maken.

Antislip

Voorkom uitglijden en leg op gladde oppervlakken een antislipmat. Dit voorkomt uitglijden en lelijke valpartijen. Zeker wanneer gladde oppervlakken nat worden, kan het een grote ijsbaan worden in je badkamer. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de antislipstickers, bijvoorbeeld voor in de badkuip en/of douchecabine. Vergeet ook de vloer voor de wastafel niet.

Kraan

Wist je dat water van 55 graden Celsius, een kind binnen 30 seconden ernstige brandwonden kan geven? Leer je peuter of kleuter dat hij altijd eerst de koude kraan opendraait, voor hij het warme water toevoegt. En afsluiten, moet natuurlijk precies tegenovergesteld. Eerst de warme kraan uit, dan de koude.

Wil je het risico tot het minimale beperken? Installeer dan een thermostaatkraan. Let er echter wel op dat ook een thermostaatkraan aan de buitenkant heet kan worden. Sommige typen thermostaatkranen hebben een ‘cool-touch’. De buitenkant van de kraan wordt dan nooit warmer dan de ingestelde watertemperatuur. Hierdoor kan je kind de kraan vastpakken, zonder zich te bezeren.
Bij het zoeken naar mooie badkamers bij Maxaro.nl vind je tevens een ruim aanbod van thermostaatkranen, in diverse prijscategorieën.

veiligheid in de badkamer
lijn donker geel oudersenzo

Medicijnkastje

Voor je peuter of kleuter lijken die kleurrijke pilletjes en poedertjes natuurlijk één grote snoepwinkel. Dat ze niet zo lekker smaken als smarties of winegums, daar komen ze pas achter als ze eenmaal door het zoete laagje heen hebben gesabbeld. Levensgevaarlijk, dus zorg dat het medicijnkastje buiten hun bereik hangt. Een extra slot op het kastje, zou natuurlijk nog beter zijn.

Badstoeltje

Voor de allerkleinsten kun je gebruik maken van een badstoeltje, wanneer hij in het grote bad gaat. Een badstoeltje is een veilig hulpmiddel dat zijn hoofdje, schouders en rug ondersteunt. Voor grotere kinderen zijn er andere modellen waardoor ze ook in bad lekker kunnen spelen. Laat je kindje echter nooit alleen in bad, ook niet in een badstoeltje!

Hoe onschuldig zijn badeendjes?

Alles bij de hand

Als je kindje in bad gaat, zorg nog voordat je hem in het water zet, dat alles klaar staat of ligt, zodat je hem geen seconde alleen hoeft te laten. En gaat de telefoon? Lekker laten rinkelen. Als het belangrijk is, wordt je echt wel terug gebeld.

Radiator

Kleine kinderen zitten vaak alleen met het onderste gedeelte in het warme water. Hun bovenlichaam kan dus snel afkoelen. Zorg daarom voor een aangename temperatuur in de badkamer. Dit betekent echter dat deze warmtebron tevens een oorzaak kan zijn van verbranding. Je kindje kan zich verbranden als hij de warme buizen beet pakt. Je kunt deze buizen veilig afschermen met radiatorbekleding. Gewoon verkrijgbaar bij doe-het-zelfwinkels. Heeft de radiator scherpe randen of hoeken. Ook hiervoor zijn speciale beschermhoekjes te koop.

Afvalbakje

Vergeet het afvalbakje in de badkamer niet! Argeloos gooi je daar je afval in, maar het is vervolgens één grote spannende grabbelton voor je kindje. En in veel gevallen, zo voor het grijpen omdat ze op de grond staan.

Handige opstapjes

Zorg voor handige opstapjes in de badkamer, zodat je kindje overal bij kan waar hij zelf bij moet kunnen. Bijvoorbeeld bij de wasbak om zijn tandjes te poetsen. Er zijn zelfs opstapjes die je net als een lade uit kunt trekken. Hoe handig en mooi is dat!

En jij…

De badkamer is er natuurlijk niet alleen voor de kids, maar is net zo goed ook een ontspanningsplek voor jou! Een warm bad of verkwikkende douche kan soms wonderen verrichten! Licht een beetje dempen, mooie tegels aan de muur voor een rustgevend uitzicht en genieten maar… Even een moment voor jezelf.

THE BEST GREAT ESCAPE!>>>