De Gemeentepolitiek: Het is een een Telefoonbeantwoorder, en dan zonder terugbelsysteem. Mijn vrouw en ik belden 3 dagen lang tussen 10 en 12 ‘s morgens over vluchtelingen opvang.( 10-12 uur; dat was een eis van de gemeentelijke partijen wilde u een antwoord krijgen) Nu dat hielp ook niet; voice-mail bij alle 5 grootste partijen, maar ook niet terugbellen na inspreken of onze emails beantwoorden. Ongeveer zo iets als… de bekende toeslagenaffaire…

Alleen 1 partij gaf via het landelijke partij nummer gehoor en zou het lokaal uitzetten. We laten hier onverkort het antwoord zien:

Beste heer Jacobs,
Dank u wel voor uw reactie, het is goed om te zien dat veel van onze inwoners meedenken in het vinden van huisvesting. Ik zal uw suggestie bij de juiste personen onder de aandacht brengen.
Met vriendelijke groet,
Max van Oort VVD Apeldoorn