Sorry Ukrainian People: ” For the Road I didn’t take”. | KENSINGTON TREED OP 8,9,10 JULI OP BIJ BOSPOP | Rag’n’Bone Man, P!nk – Anywhere Away from Here (Official Video) op BOSPOP!

KENSINGTON BOSPOP A.S. 8,9,10,JULI 2022!!!!

KENSINGTON

Kensington is inmiddels een fenomeen in eigen land. De mannen weten als geen andere Nederlandse band de Ziggo Dome vol te krijgen en plat te spelen. Afgelopen december deden ze dat maar liefst drie avonden achter elkaar! Met hun vijfde album Time, de opvolger van het succesvolle Control uit 2016, hebben ze er weer ijzersterke songs bij die ook live heerlijk klinken. De band trok zich terug in de Canadese bossen om aan de nieuwe nummers te werken en vond daar de rust om eens stil te staan bij het succes van de afgelopen jaren en terug te gaan naar de basis van de muziek van Kensington: lekkere stadionrock die staat als een huis.

Scorpions – Still Loving You (cover by Inga Kiseleva) Легенды.Live