BOEKBESPREKING: ‘de Celestijn Belofte’; oorspronkelijke uitgave ‘ the Celestine Prophecy’ van de schrijver James Redfield.

Beschrijving

DE BEHANDELING IN DEZE PAPERBACK NOG VOOR €13,25 BIJ BOL.COM VAN ‘DE NEGEN INZICHTEN’

John heeft net zijn baan als geschiedenisleraar verloren wanneer hij wordt gebeld door een oude vriend. Die vertelt John alles over het bestaan van een oeroud manuscript, de Celestijnse Belofte, waarin negen universele levensinzichten worden onthuld, en haalt hem over naar Peru te vertrekken om ze te vinden. De zoektocht blijkt niet zonder gevaren maar hoe dichter John zijn doel nadert hoe meer de inzichten aan hem worden prijsgegeven en hij begint te snappen dat deze reeks gebeurtenissen en ontmoetingen niet zomaar op zijn pad gekomen zijn. FILM OP DVD EN CD BESCHIKBAAR: Taalkeuze: Engels Ondertiteling: Nederlands Beeld: 1:2.35 Anamorphic Geluid: Dolby Digital 5.1

HET TIENDE INZICHT

Samenvatting

In dit speciale miniatuurboek van het vervolg op ‘De Celestijnse Belofte’ beschrijft en verklaart James Redfield de leer van Het Tiende Inzicht. Dit handzame boekje dat u overal mee naar toe kunt nemen en waarin u altijd op uw gemak kunt lezen, biedt u de mogelijkheid om de Visie, die begon met ‘De Celestijnse Belofte’, vast te houden. Ook in het Tiende Inzicht biedt James Redfield weer een unieke en openbarende kijk op de menselijke spiritualiteit.

HET TWAALFDE INZICHT

Samenvatting

James Redfield debuteerde in 1994 met De Celestijnse belofte, dat tussen 1994 en 1996 onafgebroken in de boekentop-10 stond. Er zijn wereldwijd meer dan 12 miljoen exemplaren van verkocht en het is in 35 talen uitgebracht. De verfilming van het boek kwam in 2006. Nu, ruim vijftien jaar later, is James Redfield terug.De kalender van de Maya’s eindigt op 21 december 2012. Deze datum wordt door velen beschouwd als het einde der tijden, maar is dat wel zo? In Het twaalfde inzicht worden de fragmenten van een eeuwenoud mysterieus document ontdekt. In een poging het belang ervan voor het voortbestaan van de mensheid te ontdekken, barst er in een race tegen de klok een wereldwijde zoektocht los. Met Het twaalfde inzicht borduurt James Redfield op spannende en inspirerende wijze voort op de lessen die uit zijn vorige bestsellers te trekken zijn, en neemt hij de lezer mee op een spiritueel avontuur dat niemand onberoerd zal laten