web analytics
You are here
Home > Uncategorized > Vaderdag: Schaapsscheerders feest op Radio Kootwijk 16-06-2019

Vaderdag: Schaapsscheerders feest op Radio Kootwijk 16-06-2019

Vandaag is middels SBB de schaapskooi publiekelijk opengesteld vanaf 11:00 vanmorgen tot 16:00 uur.

Bij schaapskooi Hoog Buurlo is op zondag 16 juni van 11.00 tot 16.00 uur van alles te beleven. Niet alleen worden de schapen geschoren, je kan er ook veel doen. Voor kinderen zijn er allerlei activiteiten zoals het kluutschopspel, oudhollandse spellen, pony rijden, broodje bakken en een lammetjes wandelingetje. Op de streek- en wolmarkt zijn schaap-gerelateerde producten en Veluwse streekproducten te koop. Ook de geschoren wol wordt direct verkocht. Lekker eten en drinken kan ook: koffie, thee, fris, koek en ijs. Er is passende muziek. De entree is gratis, voor deelname aan activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. 

Top