UIT de Podcast via het Apple TV 4k voorschakel kastje ( soort Chromecast kast voor de HDMI ingang (2) van uw TV)> Podcast’s > Bibliotheek> Universiteit van Nederland> 2 december 2020; podcast no: 258.

Waarom wordt je sneller ziek als je te zwaar bent?… ( hoortijd 1 minuut!)

Dec 02 2020

We weten allemaal dat het niet gezond is: overgewicht. Toch zijn er steeds meer mensen te zwaar en dat brengt risico’s met zich mee. Zo ben je kwetsbaarder voor ziektes. Maar waarom drukken die extra kilo’s zo zwaar op je gezondheid? Immunoloog Xanthe van Dierendonck (Wageningen Universiteit) legt het uit.

https://podcastluisteren.nl/ep/De-Universiteit-van-Nederland-Podcast-258-Waarom-word-je-sneller-ziek-als-je-te-zwaar-bent

ik wens u hierbij veel luisterplezier !!!……………………..de auteur……………………..

denk ook aanu immuun systeem t.o.v. covid-19………………………………………………

——————————————————————————————————————–

Believe: In Another WORLD

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-