Deel I: WEGENS GROTE BELANGSTELLING WEER EVEN TERUG DE FILMS/ YOUTUBE FILMS/ FOTO SESSIES, ENZ,…

Te beginnen met de eerste film in 1996 opgenomen als drama film Marieke van Nimwegen rond gebouw E, op de heide en op kootwijkerzand; opgenomen door studenten van de film academie te Amsterdam; analoge film later niets meer van vernomen. Scenario ; speelfilm; drama; verkleed in de middeleeuwen op diverse lokaties op RkWk opgenomen ook op de heide in september bij de aanvang van het schooljaar. KPN verzorgde voor de school de cathering. De docenten die de studenten beloofde de film te vertonen in een lokaliteit op Radio Kootwijk. KPN zou de totale gemonteerde film mogen zien, echter niets meer van vernomen ondanks navraag door de heer Hans van Veen.

De Nederlandse Filmacademie is de enige specialistische hbo-opleiding in Nederland die zich volledig richt op het gehele vakgebied van film. Op de Filmacademie word je opgeleid tot toonaangevende en ondernemende professional in het filmvak. Je leert hoe je in samenwerking met andere vakspecialisten urgente en hoog kwalitatieve verhalen kan vertellen in beeld en geluid, o.a. speelfilms, documentaires, televisiedrama, commercials, webseries, interactive media, immersive media en branded content.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________wordt z.s.m. vervolgt ————————-