De Weense Wals concerten van André Rieu 2022

TICKETS JULI 2022

Vannacht hoorde ik in het NOS radio programma FOCUS, hoe André miskent werd en toch daarna veel harten stal.Vooral met zijn optreden in de Arena bij de Champions league wedstrijd in de Arena tegen FC Bayern München in de zomer van 1995. Toch maar even een kaartje snel kopen in deze Corona tijd, hebben we wel wat vrolijks nodig.

De Podcast:

#7 – André Rieu – The Second Waltz

Sep 24, 2021

 Het vreemdste hitsucces van de jaren negentig is de doorbraak van een orkestleider uit Maastricht, die met een romantisch stuk van Dmitri Sjostakovitsj in de top 3 terechtkwam. Eindelijk krijgt Jeroen van Inkel erkenning voor zijn rol in deze doorbraak. En natuurlijk vertellen we het verhaal van die legendarische halve finale Ajax – Bayern München met Rieu op de middenstip!

# 31 – Maastricht danst op Rieu

Jul 11, 2019

 

Hij verwelkomt er zijn één miljoenste concertbezoeker. En hij houdt er zijn honderdste ‘Maastrichtse’ concert. André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest staan nog tot en met zondag 21 augustus in Maastricht. En de stad walst mee. Luister in deze podcast naar een verslag vanaf rij 18, stoel 26. En naar een rondgang na afloop: ,,Ik wilde deze avond als afsluiting van mijn leven. En dat is gelukt.’’

Andre Rieu Inheritance Tracks from BBC World Broadcast Radio

Andre Rieu · Inheritance Tracks. LS 45 · TOP 1% ; THE MEDICI BOOTS · Moonlight Audio Theatre. LS 44 · TOP 1.5% ; Mirusia: The Angel of Australia singing The Seekers.