Voor u gezien in Europa: de Rozentuinen van Baden Baden ( te reizen via openbaar vervoer spoor vanuit Nederland ) Neem een vakantie in Baden-Wurtenberg.

‘ROZENGARTEN AUF DEM BEUTIG’ (BADEN BADEN)-TRIP ADVISOR

Baden-Baden is wereldberoemd als kuurplaats, vakantiestad en internationale festivalstad – een stad met flair en exclusieve leefwijze, omgeven door een bijzonder mooi landschap. Sport, cultuur, recreatie, shopping, top-gastronomie, wellnes en schoonheidsverzorging – het aanbod is niet alleen zeer uitgebreid, maar ook van een hoog niveau.

De gigantische rozentuin in Baden Baden

In de rozentuin in BadenBaden worden de nieuwe rozen geplant en elk jaar komt een internationale jury van rozentelers en deskundigen bijeen om de nieuwe rozen van het lopende jaar te beoordelen en uiteindelijk de mooiste roos bekend te maken.29 jun. 2021

Van ons hotel (Leonardo) naar het centrum via de Lichtentalerallee passeren we altijd de rozentuin. Als het weer het toelaat nemen we altijd even een moment om te genieten van dit prachtige park, vooarl in het seizoen echt de moeite waard hier even te “erholen”. Een aanraden in deze hectische wereld.