KENT U HET NOG DE SPANNENDE TV-SERIE DE OUTLANDER? Season 6; sunday 6 march 2022 now to see on PRIME-tv < ( STARZ KANAAL) > De previews vind u in deze vlog!

SEIZOEN 6

Outlander is a historical drama television series based on the ongoing novel series of the same name by Diana Gabaldon. Developed by Ronald D. Moore, the show premiered on August 9, 2014, on Starz. It stars Caitríona Balfe as Claire Randall, a married former Second World War military nurse in Scotland who, in 1945, finds herself transported back in time to 1743. There she encounters, falls in love with, and marries a dashing Highland warrior named Jamie Fraser (Sam Heughan), a Tacksman of Gabaldon’s fictionalized version of Clan Fraser of Lovat, and becomes embroiled in the Jacobite rising.

The 16-episode first season of the television series (released as two half-seasons) is based on the first novel in the series, Outlander (known as Cross Stitch in the United Kingdom). The second season of 13 episodes, based on Dragonfly in Amber, aired from April to July 2016. The 13-episode third season, based on Voyager, aired from September to December 2017. The 13-episode fourth season, based on Drums of Autumn, aired from November 2018 to January 2019. The fifth season of 12 episodes, based on The Fiery Cross, aired from February to May 2020.

The series has been renewed for an 8-episode sixth season and a 16-episode seventh season to be based on A Breath of Snow and Ashes and An Echo in the Bone, respectively. The sixth season is scheduled to premiere on March 6, 2022. ( bron Wikipedia )

SEASON 6

‘Outlander’ seizoen 6 gaat behoorlijk ver met geweld; te zien op het Starz kanaal ( onderdeel van Prime ) vanaf 6 maart a.s.

Outlander-actrice Caitriona Balfe laat weten dat haar personage Claire op haar meest kwetsbaarst is in het zesde seizoen.
Balfe speelt Claire in de historische dramaserie die gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks van Diana Gabaldon. De verfilming ging in 2014 van start en draait om Balfe’s zuster uit de Tweede Wereldoorlog die terecht komt in het jaar 1743. Daar wordt ze verliefd op de Highlander Jamie Fraser, die snel daarna betrokken raakt bij de opstand van de Jacobijnen.

Outlander seizoen 6
Recent werd bekend gemaakt dat Outlander seizoen 6 van start gaat op 6 maart 2022 op alle platformen van Starz. De dramaserie gaat snel verder vanaf het einde van het vijfde seizoen, dus dat belooft wat.

Tijdens een interview met Elle ging actrice Balfe in op wat we mogen verwachten:

“De gebeurtenissen aan het einde van seizoen 5 hebben Claire enorm gedestabiliseerd op een manier die we nooit eerder gezien hebben. Ik denk dat Claire altijd het vermogen had om dingen te compartimentaliseren en verder te gaan, met die instelling uit de jaren ’40. Ze doet iets in een klein doosje en parkeert het, om verder te gaan met haar leven.”

Alleen kan dat dus niet in het nieuwe seizoen. “Ze moet een nieuwe manier vinden om hiermee om te gaan. Dat betekent dat er heel wat tofs te zien zal zijn rond Claire in het nieuwe seizoen.”

DE EERSTE DELEN ( jaar series 1 t/m 5 van ) OUTLANDER SERIE KAN JE NU VAST STARTEN OP HET TV KANAAL: Netflix.


SEIZOEN 7

Outlander seizoen 7 is aangekondigd: op het tv-film netwerk Starz!

De serie Outlander is een groot succes voor het netwerk Starz. Momenteel vinden de opnames plaats van het zesde seizoen van deze populaire serie en binnenkort kunnen we dus weer genieten van Jamie en Claire. Maar voor de fans van Outlander is er nog meer leuk nieuws, want er is aangekondigd dat er een zevende seizoen gaat komen!

Het nieuws dat Outlander seizoen 7 in de maak is komt van het netwerk Starz zelf. Het zevende seizoen zal 12 afleveringen gaan krijgen en zal gebaseerd worden op het zevende boek in de serie van Diana Gabaldon. Caitrona Balfe (Claire Randall Fraser), Sam Heughan (Jamie Fraser), Sophie Skelton (Brianna Randall) en Richard Rankin (Roger Wakefield) zullen allemaal terugkeren voor Outlander seizoen 7.

Matthew B. Roberts is de maker van de serie en heeft de volgende verklaring gegeven op het nieuws dat Outlander vernieuwd is voor een zevende seizoen: “We zijn zo blij dat Starz ons de kans heeft gegeven om de epische Outlander-reis voort te zetten. We kunnen niet wachten om de schrijverskamer in te stappen en Een echo in de tijd te ontleden. We kijken ernaar uit om de fans nog een seizoen van dit opwindende verhaal te geven.”


Waar gaat Outlander seizoen 7 over?

Outlander seizoen zeven zal gebaseerd worden op het boek Een echo in de tijd. In dit deel weet jamie Fraser drie dingen over de Amerikaanse opstand: de Amerikanen zullen winnen – hoewel het daar in 1778 nog niet naar uitziet; tot het winnende kamp behoren betekent nog niet dat hij het er levend af zal brengen; en hij sterft liever dan zijn zoon tegen te komen op het slagveld. Claire weet dat de prijs die de Amerikanen voor de overwinning zullen betalen hoog zal zijn en ze is vastbesloten ervoor te zorgen dat Jamies leven daar niet bij hoort…
 

Releasedatum Outlander seizoen 7

Er is helaas nog geen releasedatum bekend van Outlander seizoen 7. Aangezien de opnames van het zesde seizoen momenteel aan de gang zijn en daarvan ook nog geen releasedatum bekend is gemaakt, zal het nog wel even duren voordat zowel seizoen 6 als seizoen 7 te zien is. Maar de fans hebben gelukkig nog heel wat om naar uit te kijken!