ATT beurs Europa in Essen 5 mei

De meest onbekende en ondergewaardeerde beurs voor Nederlanders  is de ATT beurs.

Wat is de ATT en is het voor mij de moeite waard?

ATT – Europa’s grootste Astronomiebeurs

Beste vrienden van de astronomie,

De ATT is een beurs speciaal bedoeld voor amateurastronomen. Het is de grootste beurs in zijn soort in heel Europa. Hier kunt u de nieuwste telescopen en bijbehorende accessoires alsook tweedehands- en zelfbouwinstrumenten aanschouwen. Ook kunt u ervaringen met fabrikanten of geroutineerde amateurs uitwisselen. De ATT biedt ook een platform waarop sterrenwachten en verenigingen zich aan het publiek voor kunnen stellen. Kortom, diegene die zich voor de astronomie interesseert komt hier ruimschoots aan zijn trekken! Neemt u de proef op de som en wij kijken ernaar uit u op de volgende ATT te Essen te mogen verwelkomen.

Onze nieuwe website is sedert begin 2010 online. Hier vindt u actuele informatie en vele wetenswaardigheden rondom de ATT. Na afloop van de ATT zullen wij in het archief van onze site foto’s en artikelen betreffende deze beurs publiceren.

Het ATT-team Walter-Hohmann-Sternwarte Essen e.V.


Aankomst met eigen vervoer
Komt u met auto of motor? Dan kunt u, tijdens de openingstijden van de ATT, direct ter plaatse gratis parkeren.

Milieuzone stad Essen
Houdt u er rekening mee dat bijna de gehele stad Essen een zogeheten milieuzone (Umweltzone) is. Dit houdt in dat uitsluitend voertuigen met een rode, gele of groene milieusticker in de milieuzone mogen rijden.

Rijdt u zonder milieusticker in deze zone is het mogelijk dat u een bekeuring van 40 euro krijgt. Dit geldt ook voor buitenlandse voertuigen! Motorfietsen zijn van deze regeling uitgesloten. De snelwegen zijn geen milieuzone’s.

In een oogopslag
Datum 05.05.2018
Tijd 10:00 tot 18:00 uur
Plaats Gymnasium am Stoppenberg
Locatie Im Mühlenbruch 51
45141 Essen, Duitsland
Routebeschrijving ATT-Flyer
Google-Maps
Toegang
Tot 12 jaar Gratis
Vanaf 13 jaar 6€
VDS-leden (ID!) 5€
Groepen vanaf 10 personen 4€

Een paar plaatjes