Nieuwe tweede COVID-19 sneltest-straat nu ook in Apeldoorn geopend aan de Laan v. Westenenk 94 in Apeldoorn

Covidstraat Apeldoorn

De tweede sneltest-straat van Apeldoorn aan de Laan v. Westenenk 94 is een initiatief vanuit de huisartsen praktijken.

Catarine Mohrman is de lokatie manager van deze snelteststraat. We hebben de hal als een drive- through straat ingericht, waardoor een grote test capaciteit ontstaat.

De openingstijden dagelijks van 0.700 uur tot 18.00 uur. Deze huisartsenstraat is ook het weekend open.

De uitslagen worden i.v.m. privscy per mail verzonden aan de test deelnemer. Deze straat is RIVM goedgekeurd vraagt € 79,95 inclusief BTW.


De Eerste Corona sneltest-straat in Apeldoorn bevindt zich aan de Prinsenweide 12 in Apeldoorn.

De eerste corona snelteststraat van Apeldoorn. Sinds gisteren donderdag 29 oktober is-ie er en meteen loopt het storm: de maximale capaciteit van 86 testen per dag werd gehaald en ook vandaag loopt de planning vol.

De sneltest-straat in Apeldoorn is een initiatief van Buro Vitaal, waarvoor de Apeldoornse organisaties Arbodienst BrinQer, Bedrijvenkring Apeldoorn, Installatiebedrijf Hamer en Jans Uitzendbureau de handen ineen hebben geslagen.

Voor particulieren en bedrijven

Voor € 89,00 kunnen zowel particulieren als medewerkers van bedrijven terecht voor een corona sneltest. Goed opgeleide medewerkers voeren de test uit en binnen een halfuur ontvang je als geteste persoon de uitslag van deze, door de overheid goedgekeurde, Covid19 sneltest.

Via het platform www.covid19sneltest.nu kunnen Apeldoorners een afspraak maken voor een sneltest in de teststraat, die zich aan de Prinsenweide 12 bevindt.

test locaties in Gelderland