De ‘Pleegzorg Dichtbij’ zoekt voor een aantal kinderen een pleeg/gastgezin voor onbepaalde tijd…

Doe de pleegzorg test….

Kun jij een kind helpen stabiel en veilig op te groeien? Doe de test. Open je wereld voor een kind voor wie een stabiel en veilig thuis niet vanzelfsprekend is. Bied een thuis. Ook bij jou in de buurt.

23.000 kinderen kunnen niet thuis wonen.

Voor meer dan 23.000 kinderen is een veilig en stabiel thuis niet vanzelfsprekend. Help een kind zo thuis mogelijk op te groeien. Benieuwd wat jij kunt doen? Doe de test!

PLEEGOUDER WORDEN ?…

Ieder kind verdient een veilig thuis om op te groeien, met liefde en structuur. Helaas is dat voor sommige kinderen niet mogelijk. Voor die kinderen zoeken we een ‘zo thuis mogelijke plek’ om op te groeien, bij pleegouders.
Het liefst in of dichtbij de vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden of buren.

Wat zijn pleegouders
Pleegouders zijn mensen die tijdelijk voor een kind van een ander willen zorgen. Mensen met een luisterend oor. Die er gewoon voor deze kinderen willen zijn. En de kinderen voor langere of kortere periode willen opvangen. Dan kan in deeltijd, ter ondersteuning of bijvoorbeeld een weekend per maand en zo nodig voor langere tijd. Voor alle leeftijden; baby, peuter, lagere school kind of puber.

Getrouwd, samen of single, dat maakt niet uit.
We zoeken een diversiteit aan pleegouders. Het maakt niet uit of je getrouwd, samenwonend of single, LHTBIQ+, twintiger of senior bent. Wat wel uitmaakt, is dat je er kunt en wilt zijn voor een pleegkind. Is het bij jou thuis ontspannen, stabiel en veilig? Kun je een kind rust en structuur bieden? Denk je over om pleegouder te worden?

Vraag dan hier geheel vrijblijvend informatie aan.

Praat mee in onze Facebook Live Chats