OPROEP: AAN PHILIPS-LIGHTNING NEDERLAND; laat uw van uw beste kant zien en geef de voetbal spelende kinderen in IJsland ( zie NOS TV1 special) ( en in uw eigen land licht in het donker op de velden !!! (bron NPO TV1 nieuws laat)

Bij deze hoe dit in Nederland gaat

Voetballen in het donker. Onze jeugd gaat het doen!

Vanaf aanstaande vrijdagavond gaat de jeugd oefenpotjes spelen (7 tegen 7 of 8 tegen 8) in het donker. De veldverlichting gaat uit en de ledverlichting gaat aan. Het jeugdbestuur heeft iets leuks bedacht om de COVID-19 sleur te doorbreken met iets bijzonders: Led-voetbal!

De belijning van het veld bestaat uit ledslangen. Er wordt gespeeld met een verlichte bal en de spelers zijn te herkennen aan lichtgevende hesjes.Gisteravond is de eerste proef geweest. Het ledveld is uitgezet en de veldverlichting ging uit. Het zag er geweldig uit.

Voorlopig zullen we elke vrijdag onderlinge wedstrijdjes spelen. En natuurlijk zijn de wedstrijden te zien op Zwervers TV.

Hieronder alvast een voerproefje. Een paar foto’s van het veld zoals het gisteren is uitgezet. Ook hebben we een foto van de bal en de hesjes erbij gezet. Dit gaat gaaf worden.