KENSINGTON OP RADIO KOOTWIJK / ILSE DE LANGE IN AMSTERDAM / GRASNAPOLSKY IN SCHEEMDA: DATA 11-13 MAART; DE TOEKOMST-SCHEEMDA zie bericht

2022 KENSINGTON PROGRAMMA

0:02 / 3:46

Kensington – Sorry (Official Video)

https://youtu.be/ZoQO7e2THIw

0:02 / 3:46

Kensington – Sorry (Official Video)

0:02 / 3:46

Kensington – Sorry (Official Video)


I still cry – Ilse de Lange & New Amsterdam Orchestra


GRASNAPOLSKY OP RADIO KOOTWIJK

<<<<11-13 MAART IN FABRIEK DE TOEKOMST IN SCHEEMDA!!!!!!>>>>>

Grasnapolsky is een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie. Volgend jaar vindt het festival, hopelijk, plaats van 11 t/m 13 maart in Fabriek de Toekomst, Scheemda.

Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt en die zijn als volgt: Camillo, Charlie & The Lesbians, CHARLOT, Coloray, Don Melody Club, Dwaalgast ft. Shari Klein, Elias Mazian, Future Husband, GIAN, Goldband, Hang Youth, Kalaallit Nunaatm Kayleigh Beard, KIEFF, REMY. X ARO X Myron Hamming X Blauwe Uur, Lena Hessels, Luwten, Philine en Tramhaus

De kaartverkoop start op dinsdag 28 december om 12:00 uur. Een weekendticket kost €75 inclusief een retourticket voor de pendelbus (Groningen CS <> festivalterrein De Toekomst in Scheemda). Studenten krijgen op vertoon van een studentenpas €10,- korting. Daarbovenop kunnen bezoekers binnenkort een vakantiehuis boeken op Bungalowpark Emslandermeer waar op vrijdag 11 maart het festival al begint. Een ticket voor Grasnapolsky koop je hier.

Grasnapolsky is een festival dat zowel indie als elektronische muziek aanbiedt, en daarbij een gezonde balans te probeert te vinden tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. De naam Grasnapolsky komt van initiator Antwan Cornelissen. In een hotel in Tsjechië kwam hij op het idee om daar een festival met een winter- en zomereditie te organiseren. Daarin zou het ‘binnen’ van een hotel met het ‘buiten’ van de natuur en festivals gemixt worden. In de auto naar huis, turend uit het raam, kwam hij op de naam Grasnapolsky.

En zo begon het allemaal in 2010 in Stay Okay Bunnik, Amelisweerd. Van 2014 tot en met 2018 was zendstation Radio Kootwijk de thuisbasis van Grasnapolsky: een prachtig imposant gebouw met een rijke geschiedenis, midden op de Veluwe. In 2020 begonnen ze aan een nieuw hoofdstuk in het noorden van het land, waar het starten aan een nieuwe ontdekkingstocht begon. Het ontdekken van De Graanrepubliek, van de strokartonfabrieken, van het communisme in Groningen, van de prachtige omgeving en de majestueuze fabriek zelf, maar natuurlijk ook het ontdekken van kunst en muziek.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Meld je hier aan om een ticketreminder te ontvangen.