web analytics
You are here
Home > Uncategorized > Nederland het sukkeltje van Europa! / Wie betaalt de energie transitie?

Nederland het sukkeltje van Europa! / Wie betaalt de energie transitie?

Energie transitie deel 3.

Al eerder in de maanden maart (1) en april (2)  kon u op www.radiokootwijk.nl lezen over een oplossing voor de energie transitie. © www. radiokootwijk.nl exclusief van de websistebeheerders.

Ha,ha; De simpelste oplossing is alle in de toekomst ontbrekend Nederlands aardgas te vervangen door Russisch aardgas, nadeel importeren kost geld en daarnaast moeten in alle huishoudens alle gasapparaten omgebouwd worden naar dit gas; ofwel een gas fabriek in Nederland komen die dit gas omwerkt.

Daarnaast moeten we ook verduurzamen dit doen we te kiezen voor zonne-energie ( solar-cels en warmte wisselaar panelen z.g. black panels)  en windenergie zowel op zee en op land. En niet zeuren over slagschaduw en verblindende en ontsierende zonnepanelen, omdat we onze dakpannen willen zien.

De uitzending van radar-extra NPO-TV1 van hedenavond laat zien dat dit kan zelfs op onze breedte graad.

De politiek met name groen-links heeft hier een steek laten vallen. Er zal van uit de overheid dus ook oplossingen moeten komen. Gekke is dat de politiek wel roept maar geen alternatieven bied,laat staan een kosten plaatje hiervoor invult. Groot gemis voor deze denktank.

 

 

Betalen, wie betaald het gelag; uitgerekend in in de uitzending van radar extra is het dat het basis kosten plaatje per huishouden bedraagt €24.000,- tot €30.000 met montage.

Top