web analytics
You are here
Home > Uncategorized > Topic 1 op 24 mei: plaats DOC ZUID: praktijkavond flitsen met uw reportage flitser deel 2. Na de vakantie volgt deel 3: het studiowerk; ik verheug mij daar nu al op!

Topic 1 op 24 mei: plaats DOC ZUID: praktijkavond flitsen met uw reportage flitser deel 2. Na de vakantie volgt deel 3: het studiowerk; ik verheug mij daar nu al op!

Using flash on a camera.
Canon EOS 1DmkIII with EF 35mm f/1,4L USM and Speedlite 580EX

Donderdag avond 24 mei geeft de HCC afdeling DIGIfoto in Doc Zuid in Apeldoorn de tweede praktijk avond: omgaan met onze flitser!

Behandeld gaan worden: bestaand licht van de omgeving, inflitsen,schaduwen wegwerken en high key en low key flitsen.

Voorbeelden hieronder:

 werken met de pop.

  1. afb. 1 het verschil flitsen popup flitser van onze camera met een reportage flitser
  2. afb. 2 flitsen met de reportage flitser op een pop ter voorbereiding van flitsen op een model.

De afbeelding links geeft de resultaten weer met verschillende standen van de reportage flitser. 1a t/m 1 d. En uiteindelijk het goede resultaat in afbeelding 1d.

In afbeelding rechts werken we met het model met gecombineerd flitsen met omgevingslicht.Bij de laatste afbeelding staat de flitser links opgesteld met een vrij statief en wordt met een flits-trigger gewerkt.

Zowel met de omgevingslicht combi als met toeflitsen met flits-trigger(s) kunnen professionele geboekt worden. U leert dat op deze praktijk avonden van de HCC- fotoclub in multi cultureel centrum dok- ZUID  1e Wormseweg 460 te Apeldoorn. Gauw tot ziens.

Top