web analytics
You are here
Home > Uncategorized > FIFA en KNVB waarschuwt voor valse WK kaarten

FIFA en KNVB waarschuwt voor valse WK kaarten

Zo maar een greep uit de diverse berichten over valse WK kaarten.

( bron Omroep Brabant) “Onze kaartjes konden niet gescand worden, dus we konden niet naar binnen”, vertelt Jolijn tegen Omroep West. Maar de meisjes uit Dongen wilden niet opgeven en bleven bij de poortjes staan. Met geluk, want een gulle gever gaf ze twee kaartjes waarmee ze alsnog naar binnen konden. 

Business class
“We kregen kaartjes van een meneer. Ik ben echt heel blij dat we naar binnen kunnen”, zegt Sophie. Het duo kreeg niet zo maar paar kaartjes. De kaarten die zij aanvankelijk hadden gekocht waren bedoeld voor de Aad Mansveld Tribune. “Nu zitten we business class”, lacht Sophie.

Naast Jolijn en Sophie waren er maandag nog vijftien mensen die tevergeefs geprobeerd hebben het stadion binnen te komen met valse kaarten. Alle valse kaarten werden via Marktplaats verkocht door ene ‘Mark Tijsen’.

Tienduizenden fans in bezit valse WK-kaarten (bron NRC)

ROTTERDAM, 12 JUNI. Tienduizenden voetbalfans over de hele wereld kunnen het wereldkampioenschap voetbal niet bijwonen omdat ze bestelde en reeds betaalde kaarten niet hebben ontvangen. Het gaat vooral om kaarten die bij touroperators zijn besteld. Andere fans zijn gedupeerd omdat ze valse kaarten hebben gekocht.

FIFA waarschuwt voor illegale WK-tickets (bron ED)In de laatste groepswedstrijd WK vrouwen, ontmoeten wij ook Nederlandse Fans die in het bezit waren van valse kaarten die de toegangs porten niet scanden en dus niet naar binnen konden.(eigenproductie)

Echter zij hadden geluk in Reims bevonden zich bij de toegang FIFA loketten, waar nog kaarten te koop waren. Dit was echter bij geen van de andere wedstrijden, en wij hebben er totaal 6 mogen zien het geval. U bent gewaarschuwd; koop geen kaaren anders dan de officiële kanalen, FIFA en KNVB; ook kaarten via touroperators kunnen vales zijn.

Valse kaarten en geen geld terug 

Per ongeluk kaarten gekocht bij Viagogo, aangezien google hen boven de officiële verkopers plaatst. Is een doorverkoopsite, maar zij bestellen tickets met valse namen en adressen. Dat is tegen de algemene voorwaarden en dus zijn de kaarten ongeldig verklaard. Desondanks weigert Viagogo het geld terug te betalen. Door: Stefan08-05-2019

Ga naar nederlandreview.nl

Ga naar radar.avrotros.nl

NOG EEN DOORVERKOOP SITE GEVONDEN NAAST VIAGOGO DIT IS: “STUBHUB”

Top