WETENSCHAP: Moon Eclipse at Prague CESCA REPUBLIC.

Wij hebben voor u de volle maan bedekking van 66 % gefotografeerd voor u vanaf het dak van hotel international te Praag. De volgende maan eclips is pas weer te zien in 2021. Het is een fenomeen dat we zien doordat de maan ( die normaal als een object aan de hemel beschenen wordt door de zon en we zo verlicht in de nacht op de aarde zien als maan) afgedekt wordt op het moment van de eclipse door de aarde. Dat is wat we zullen gaan zien. het is een verschijnsel wat regelmatig voorkomt. Dan hebben we ook nog een zon eclipse, deze wordt veroorzaakt doordat de zon dan afgedekt wordt door de maan. Dit is ook een astronomisch verschijnsel wat regelmatig voorkomt.

ALL PHOTO’S ARE SHOT AT THE TOP OF THE INTERNATIONAL HOTEL IN PRAGUE WITH: IPHONE 7+ AND NIKON D7200 AND SIGMA 18-200 LENSE.

And then edit in aurora or luminar 2 ( MAC provided app’s!)